Laat uw tuin onderhouden door een gepassioneerd tuinaannemer.
Contacteer JB Tuinen-Jardins!

Terras aanleggen in steen of composiet
Gezellig in eigen tuin vertoeven

Niet is zaliger dan op een warme zomeravond op uw eigen terras kunnen genieten van een glaasje wijn, een frisdrank of een overheerlijk streekbiertje. Om dit te kunnen dient u natuurlijk eerst uw terras te laten aanleggen en dit is zonder twijfel een opdracht voor JB Tuinen-Jardins uit Komen-Waasten.

Vaste leverancier met ruime keuze

Wij nemen u mee naar onze vaste leverancier die een eindeloos aanbod heeft aan terrastegels in alle vormen, kleuren en materialen. U kunt uiteraard ook een keuze maken bij uw eigen leverancier en dan enkel de plaatsing door ons laten uitvoeren. Ook het uitvoeren van voorbereidende graafwerken vormt geen enkel probleem.

In harmonie met uw woning

Wanneer u een terras wil laten aanleggen regio Komen-Waasten, dan is het belangrijk de stijl van de woning niet uit het oog te verliezen. Een terras moet namelijk één geheel vormen met de vormen, kleuren en opbouw van de woning, anders resulteert dit in een minder mooi resultaat. Voor advies en raad op maat kunt u steeds bij ons terecht. Wij komen gratis langs om alles zorgvuldig te bekijken. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Wij passen ons graag aan aan de wensen van onze klanten.

Heeft u een vraag?

Contact

15 jaar
ervaring

Vrijblijvende
offertes

Advies
gevend

Expert in
omheining